Mindfulness kinderen

Voor kinderen (6 tot 12 jaar)

Kinderen komen veel uitdagingen tegen in hun nog jonge leven. Op school, met vriendjes, in hun vrije tijd en soms ook thuis. Bij niemand loopt alles helemaal perfect.

Tijdens de training leren kinderen spelenderwijs mindfulness toepassen in hun dagelijkse leven. De figuurtjes Pol de Trol, Grommy, Kwebbly en Hartenlief helpen hen daarbij. Ook wordt er gebruik gemaakt van bewegingsoefeningen, concentratie oefeningen, ontspanningsoefeningen, inzichtsoefeningen en krijgen ze communicatietips. 

Kinderen worden aandachtiger, creatiever en zelfverzekerder. Ze leren omgaan met prettige en onprettige momenten en gevoelens, liever te zijn voor zichzelf (en anderen), (zelf)acceptatie, hun zintuigen beter te gebruiken (luisteren, proeven, voelen) en aandacht te hebben voor dit moment.

Door ervaringen met elkaar uit te wisselen, krijgen kinderen steun van de groep en de trainer. Mindfulnesstraining is echter geen therapie en geen praatgroep. Ook is het geen vervanging van andere behandelmethoden, maar een aanvulling daarop.

KOSTEN

De mindfulness training (programma van David Dewulf) wordt in kleine groepen gegeven en bestaat uit 8 sessies van ca. 1,5 uur.

Kosten € 245,- per persoon.

De training kan ook individueel gevolgd worden. Het aantal sessies blijft 8. De tijd van de sessies zal ca. 1 uur zijn.

De kosten voor een individuele training bedragen € 395.

De kosten voor de training zijn inclusief een (telefonisch) intakegesprek en werkmateriaal.

Alle genoemde tarieven zijn geldig sinds 1 januari 2020 en zijn inclusief 21% BTW. Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

TRAININGSDATA

  1. Na de zomervakantie start er een nieuwe training.

Tijden: 15.00 – 16.30 uur

Aanmelden: stuur een mail naar info@lidica.nl of neem telefonisch contact met mij op, 06-16034405.

Na je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en meer informatie over de training.