Mindfulness jongeren

Voor jongeren (13 tot 18 jaar)

In het leven van jongeren vinden vaak heel wat fantastische gebeurtenissen plaats. Ook is het een periode waarin jongeren soms steeds zwaardere lasten moeten dragen. Ze gaan leren wie ze (willen) zijn. Het lichaam ondergaat een enorme verandering. Dit alles kan behoorlijk wat spanning met zich meebrengen. 

Het mindfulness programma voor tieners is een praktische toepassing van MBSR (mindfulness-based stress reductie), gecombineerd met elementen uit de MBCT (mindfulness-based cognitieve therapie). 

Jongeren krijgen m.b.v. ademhalings-, bewegings- en meditatieoefeningen handvatten om zich beter te leren concentreren, meer zelfvertrouwen te krijgen, minder te piekeren, beter om te leren gaan met stress, (faal)angst en moeilijke momenten.

Door ervaringen met elkaar uit te wisselen, krijgen jongeren steun van de groep en de trainer. Aandachttraining is echter geen therapie en geen praatgroep. Ook is het geen vervanging van andere behandelmethoden, maar een aanvulling daarop.

KOSTEN

De mindfulness training (programma van David Dewulf) wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit 8 sessies van ca. 2 uur.

Kosten € 295,- per persoon.

De training kan ook individueel gevolgd worden. Het aantal sessies blijft 8. De tijd van de sessies  is dan ca. 1,5 uur.

De kosten voor een individuele training bedragen € 595.

Deze kosten zijn inclusief een (telefonisch) intakegesprek en werkmateriaal.

Alle genoemde tarieven zijn geldig sinds 1 januari 2020 en zijn inclusief 21% BTW. Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

TRAININGSDATA

  1. Na de zomervakantie start er een nieuwe training.

Tijden: 18.00 – 20.00 uur

Aanmelden: stuur een mail naar info@lidica.nl of neem telefonisch contact met mij op, 06-16034405.

Na je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en meer informatie over de training.